Informatie

Samantha Privé biedt u 7 dagen per week vanaf 15.00 uur in de middag tot 1.00 of 2.00 uur (vrijdag & zaterdag) in de nacht een leuk aanbod van sexy meisjes uit alle windstreken. Zij verwennen u graag op één van de sfeervolle kamers (ook nieuwe douchecabines aanwezig en binnenkort een luxe jacuzzikamer). Zo is er tevens een kamer met een spiegelwand, maar ook een Oosterse kamer met een Chinees interieur zoals een Chinees spiegelplafond.

De diversiteit qua nationaliteiten en looks van onze meisjes maakt een bezoek aan ons privéhuis meer dan de moeite waard, zeker als u onze zeer gunstige tarieven ziet, die al bij €40,00 beginnen. Op onze website vindt u van diverse meisjes foto’s en extra informatie over hun looks en ondeugende mogelijkheden. Echter daarnaast zijn er bij ons meer meisjes aanwezig die liever anoniem willen ontvangen zonder foto’s of extra informatie. Dus laat u gerust verrassen als u bij ons bent of onze gastvrouw belt om te zien of te weten te komen welke sexy meisjes aanwezig zijn.

Zodra u een meisjes heeft gekozen voor een erotische date in ons privéhuis, betaalt u vooraf aan de gastvrouw, dit kan contant, of via pin of creditcard (VISA of Mastercard). Bij elektronisch betaling zal op uw afschrift een neutrale omschrijving staan en niets verwijzen naar een erotische dienstverlening.

Wij hopen dat u zich als gast thuis zal voelen bij ons, en zal genieten van al dat lekkers wat Samantha Privé u te bieden heeft.

Voor meer informatie kan u altijd bellen met onze gastvrouw via: 06 191 434 75.

Graag tot ziens bij Samantha Privé!